Malerarbejde i høj kvalitet

Opsætning af tapet i hele Nordjylland

Skal du have professionel hjælp til at opsætte dit tapet, så er vi de rette at kontakte. Vi har øje for selv den mindste detalje, så du kan være sikker på, at vi udfører et grundigt stykke arbejde for dig. Vores store faglig viden og flere års erfaring inden for tapetopsætning gør, at vi kan udføre arbejdet, præcis som du ønsker det. Vi holder øje med tidens trends og rådgiver dig også meget gerne omkring mulighederne inden for tapetsering.

Læs mere om vores virksomhed her.

Kontakt os for et tilbud på tapetopsætning

Kontakt os hvis du vil være sikker på, at dit tapet bliver sat korrekt op. Vi har glade og tilfredse kunder i Hjørring Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev, Skagen og resten af Nordjylland. Ring på telefon 26 58 93 09 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så giver dig et tilbud på din opgave.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 26 58 93 09 eller send os en email på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør hvad vi kan gøre for dig.

Fill out my online form.

Der er ingen projekter, der er for store eller små!

AN-MALER

Elme Alle 31
9800 Hjørring

CVR nr.: 35954678

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.