Malerarbejde i høj kvalitet

Firmaprofil

Hos AN-maler er vi et malerfirma, som har mange års erfaring på bagen indenfor malerbranchen – 20 års erfaring er det blevet til indtil videre. Når du benytter dig af os, benytter du dig af et malerfirma, der har den praktiske og faglige viden kodet godt ind på rygraden, og du vil derfor være sikker på, at du har at gøre med erfarne fagmænd, der kan deres kram.

Det er let at spare penge på malerprojekter, men gør man dette, så risikerer man i høj grad også at ende med et slutresultat, hvor kvaliteten er i bund. Vi har derimod styr på pensler, farver, blandingsforhold og maleteknik – derfor er du altid sikker på den gode kvalitet med os.

Hvis du søger hjælp til en hvilken som helst type af malerarbejde i Nordjylland, så kan du kontakte os – vi har vores daglige gang med malerprojekter rundt omkring i hele Nordjylland, hvor vi blandt andet udfører maleropgaver i Aalborg, Skagen, Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring og Hirtshals.

Vi er derudover også en del af organisationen, Danske Malermestre, og du kan derfor altid regne med kvaliteten af vores håndværk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 26 58 93 09 eller send os en email på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør hvad vi kan gøre for dig.

Fill out my online form.

Der er ingen projekter, der er for store eller små!

AN-MALER

Elme Alle 31
9800 Hjørring

CVR nr.: 35954678

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.